top of page

Kreatív kuckó

Ismerkedés az anyagok, eszközök színek világával

Mogyorósi G. Ilona vezetésével

Csütörtökönként 17:00h-tól.

Korosztály: 2-5 éves gyerekek, kísérővel.

A foglalkozás 45 perces.

Az október 13-i foglalkozás témája: kaméleon

Így fog készülni:

https://www.facebook.com/thedadlab/videos/354012891607169/?__mref=message_bubble

A foglalkozásokon megismerkedünk a különböző alapanyagokkal, az eszközök használatával, az újrahasznosítás fogalmával és fontosságával. Festünk, rajzolunk, dekorációkat készítünk új és már meglévő alapanyagokból. Megnézzük, hogy egy-egy használati tárgyból milyen új tárgyakat készíthetünk - használjuk a fantáziánkat és ennek segítségével álmodunk és alkotunk. És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, a közös alkotással nagyszerű élményeket szerzünk gyermeknek és anyukának egyaránt. 

Mit hozz magaddal: gyereknek és kísérőnek egyaránt festő köpenyt, vagy egy olyan hosszú ujjú pólót, ami maszatos lehet. :). 

Mogyorósi G. Ilona, a Teleprendezők bloggere

Általános iskolás voltam, mikor édesanyám beíratott kézműves szakkörre. Emlékszem, száraz virágokból készítettünk képet. Már akkor teljesen elvarázsolt ez a világ, és végigkísérte az életemet.

Hiszek abban, hogy a kreativitás mindenkiben benne van, ezekkel a foglalkozásokkal nem csak az alkotásra, az újrahasznosításra, a környezettudatosságra tanítjuk meg a gyerekeket, hanem arra is, hogy az életben maguk keressék a megoldásokat, álmodjanak nagyokat, lássák a lehetőségeket. 

http://teleprendezok.blog.hu/

bottom of page