top of page

Házirend

Untitled%2520design(13)_edited_edited.jp

Alábbi leírás a családi napközin kívüli tevékenységek házirendjét szabályozza, tehát zsúrokra, foglalkozásokra, hétvégi eseményekre vonatkozik.

 

Felelősségvállalás:

-A gyermekek kizárólag felnőtt/szülői felügyelettel léphetnek be és használhatják az ottani játékokat.

- A Kacifántban csak és kizárólagosan a kísérő személy/szülő felel a gyermek testi épségéért, a játékokat minden esetben a gyermek csak a szülő megítélése alapján, annak felelősségére használhatja. A Játszóházban történt személyi sérülés esetén a Kacifánt kifejezetten kizárja a felelősségét.

- A Kacifántot csak egészséges gyermekek látogathatják. A kísérő személy felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen.

 

Öltözék a Kacifántban:

- Higiéniai okokból a Kacifántban tilos utcai cipőben tartózkodni. Kérjük, hozzatok vastag zoknit, papucsot, az utcai cipőt pedig hagyjátok az előszobában!

- Apró tárgyakat (pl. pici hajcsat) könnyen elveszthető, és a gyerekek által lenyelhető dolgokat tilos behozni!

- Kérjük, a gyerekeket kényelmesen öltöztessétek, hogy a szabad mozgásban ne legyenek korlátozva! A Kacifánt két nagy termében vastag padlószőnyeg van, megfázni biztosan nem fognak.

 

Értéktárgyak:

Kérjük, értéktárgyaitokra fokozottan vigyázzatok! A Kacifántba bevitt magán tárgyakban keletkezett kár és hiány estén a Kacifánt kifejezetten kizárja a felelősségét.

 

Étkezés a Játszóházban:

Mivel a Kacifánt két termében padlószőnyeg van, a behozott ételt, italt kérjük a konyhában fogyasszátok el!

 

Tisztaság és rend

A Kacifántban a tisztaság és rend megtartása közös érdekünk és feladatunk.
Kérjük a kísérőket/szülőket figyelmeztessék erre gyermekeiket is!

 

Dohányzás:

Dohányozni a Kacifántban, és a Társasház eégsz területén szigorúan tilos!

 

Közlekedés a Társasházban:

- A Bródy Sándor u. 2. sz. társasház lépcsőházában lakók nyugalma érdekében tilos hangoskodva közlekedni! Kérjük, fokozottan ügyeljetek arra, hogy a bejáratnál, a lépcsőházban és a liftben csöndesen közlekedjetek!

 

bottom of page