top of page

Hatha jóga 

Jóga felnőtteknek, Zianosz Alexandra jógaoktatóval

Keddenként 19:15h-tól.

Az óra 90 perces.

Szeretnél gyerkőcöd nélkül alakot, lelket, tudatot formálni? Vagy dolgozol, és csak este érsz rá kikapcsolni, feltöltődni? Gyere el, és jógázz kedden esténként a Kacifántban Alexával! Az első alkalom ingyenesen kipróbálható!

Mit hozz magaddal: kényelmes cicanadrágot és pólót. 

Zianosz Alexandra, hatha jógaoktató

"A jóga olyan, mint a zene, a test ritmusa, az elme dallama, a lélek harmóniája

alkotja meg az élet szimfóniáját.” B.K.S.Iyengar

 

2001-ben léptem a Jóga útjára és azonnal tudtam, hogy mindig is ezt kerestem - számomra a jóga kiteljesítő életmód, önmegvalósítás és hivatás egyszerre. 

 

Nagyon hamar megtapasztaltam a jóga és a meditáció áldásos hatásait fizikai, tudati és lelki szinten egyaránt. Az évek során egyre mélyebben tárul fel számomra, hogy a jóga csodálatos és végtelen fejlődés, hiszen a fizikai test mind egészségesebbé és rugalmasabbá válásával a lelki-szellemi dimenzióink is egyre inkább tágulnak és kiteljesednek.

 

Oktatói tanulmányaim 2012-ben, az Asram Jóga és Meditációs Központ 200 órás Yoga Alliance által regisztrált hatha jóga oktatóképzésén kezdtem Kádár Zoltán, Papp József és Mezősi Anna vezetésével. Ezt követően rendszeres oktatói továbbképzéseken vettem részt. 2016 szeptemberében pedig megkezdtem tanulmányaim a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola egész Európában egyedülálló, Vaisnava jógamester szakán. 

 

Oktatóként szeretnék betekintést nyújtani a jóga csodálatos világába, melynek gyakorlásával közérzetünk javul, a mindennapok harmonikusabbá és egészségesebbé válnak, valamint fejlődésünk új szintjeit tapasztalhatjuk meg testi-lelki-szellemi szinten.

 

Óráimon nagy hangsúlyt fektetek az ászanák alapos begyakorlására és a folyamatos fejlődésre egyaránt, az egyéni adottságok figyelembevételével. Szintén fontos része a foglalkozásoknak a vezetett relaxáció, tibeti hangtállal gazdagítva. A gyakorlás előrehaladása során pránajáma technikákkal és a meditáció tudományával is megismerkedünk.

 

Kortól és alkattól függetlenül várom szeretettel a jóga iránt érdeklődőket, minden kedden 19.15-től!. Találd meg középpontod a Városközpontban!

"Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk." Arisztotelész

bottom of page