top of page

A Kacifánt csapata

Till Zsuzsi és Kármán Eszter

A Kacifánt tulajdonosai

Párhuzamos szálon futó történet a miénk. Mindketten édesanyák vagyunk, akik a 8. kerület Palotanegyedében élünk. Testközelből tapasztaljuk tehát a kisgyermekes családok mindennapi igényeit. Mindketten közgazdász végzettségűek vagyunk, és marketing-értékesítési területen dolgoztunk a gyerekeink születése előtt. A Kacifántot 2011. tavaszán hoztuk létre, hogy a környékbeli kisgyermekes családoknak találkozóhelyet teremtsünk. Családi vállalkozásunkra szintén gyermekünkként tekintünk, és büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 6 évben sikerre vittük .

Németh Anna

A Kacifánt bölcsi csoportvezetője

15 éves koromban kezdtem el alkalom szerűen gyerekekre vigyázni. Később zsúrokat szerveztem és elkezdtem Törpetornát tartani egy budai tornateremben. 2009-ben a gimnázium befejezése után az ELTE TÓK óvodapedagógia szakára jelentkeztem, amelyet 2012-ben végeztem el. Eközben került az életembe a Kacifánt, ahova először, még csak foglalkozásra hoztam egy testvérpárt, majd közös szimpátia alapján nem sokkal később, dolgozni kezdtem a bölcsiben.:) 4 éve az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar pszicho- és szomatópedagógus hallgatója vagyok. Azóta is nagyon élvezem a bölcsis életet, a szuper légkört, és a remek társaságot.

Sándor Luca

A Kacifánt bölcsi gondozója

 Több mint 6 éve kisgyerekekkel foglalkozom.  2015-ben végeztem az Elte Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai karán.  Két évig a kar gyakorló óvodájában szereztem tapasztalatokat a szakmai gyakorlat keretén belül. 2016 tavaszán mint konduktor végeztem a Pető Intézetben. Mindig is kisgyerekekkel szerettem volna foglalkozni így nagyon örültem mikor a Kacifánt csapatához csatlakozhattam. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek saját  kialakuló egyéniségükhöz, viselkedésükhöz  mérten kapjanak visszajelzést a környezetüktől és ne ”egyen nevelésben” legyen részük.

Kiss Boglárka

Balett táncos és oktató

Gyerekkoromtól kezdve központi szerepet játszott életemben a tánc, illetve a mozgás szeretete. Többféle műfajjal megismerkedtem, úgymint a klasszikus balett, az amerikai sztepp, a társastánc, a jazztánc, a kortárstánc és a moderntánc. A Földi Béla által vezetett Elit képzés elvégzése után lehetőségem nyílt gyakornokként együtt dolgozni különböző táncegyüttesekkel: Budapest Táncszínház, Inversedance, PR-Evolution Dance Company.

A tanítást a szakma elengedhetetlen részének érzem, fontosnak tartom, hogy amit megtanultunk, tovább is tudjuk adni a következő generációknak.

Please reload

Vidos Réka

A Kacifánt bölcsi vezetője

Idén diplomázom  az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, tanító szakon. Régóta foglalkozom gyerekekkel: több mint 10 éve táboroztatok, pár éve bébiszitterkedek. Nagyon szeretek gyerekek között lenni, látni, ahogy nőnek, fejlődnek, szinte egyik napról a másikra. Jó érzés, hogy én is részese lehetek ennek, hozzátehetek a saját tapasztalataimból, ötleteimből. Mindezt tehetem itt a Kacifántban, egy remek csapattal, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az itt töltött idő eredményesen, jókedvűen teljen.

Gogolák-Kisdi Sarolta

A Kacifánt bölcsi gondozója

2016-ban diplomáztam az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, mint óvodapedagógus. Évek óta foglalkozom gyerekekkel: az egyetem évei alatt folyamatosan vigyáztam gyerekekre, nyaranta táboroztattam, szakmai gyakorlataimat családi napköziben, valamint vidéki és budapesti óvodákban töltöttem. Az egyetem befejezése után egy évig óvodapedagógusként dolgoztam. Munkám során elsődleges célom, hogy a rám bízott gyermekek érdeklődő, vidám, kreatív, a világra nyitott személyiségekké váljanak. Fontosnak tartom, hogy a családi légkörhöz hasonló, kölcsönös szereteten alapuló kapcsolatot alakítsak ki a gyerekekkel. A Kacifánt csapatához 2017 nyarán csatlakoztam.

Bisztricsány Linda

drámapedagógus, színész

Drámapedagógus vagyok. A Mozgolódó és a Zenebuborék foglalkozásokat vezetem a Kacifántban, ahol szinte már családtagnak érzem magam, De más budapesti helyszíneken is tartom ezeket a foglalkozásokat. Az Apró Színház társulat tagjaként gyerekszíndarabokat írok, és játszom. A társulattal több díjat is nyertünk már. 

Please reload

bottom of page